Inspiration vardagligheter

H&M HOME är tidigt ute med julens bilder. Deras designteam har bland annat skapat Holiday Togetherness inspirerat av grönska och lantlig idyll.

foto H&M HOME

Fokus är att ge den här trenden en varm och rustik känsla, inspirerad av vinterlandskap och snötäckta skogar. Naturliga material som linne, jute och trä samsas med fuskpäls och julens uppdaterade färgtoner och mönster.

foto H&M HOME

Här finns en enkelhet kring julens utsmyckningar som är verkligt inspirerande. Borta är allt överflöd. I stället en näst intill sakral känsla kring julen.

foto H&M HOME

Det alltmer avskalade och enkla skär just nu som en röd tråd genom vårt sätt att se på konsumtion. Kanske finns det ändå en mättnad någonstans? Hur som helst tycker nog många att dessa inspirationsbilder från H&M HOME pressrum är mer tilltalande än den mer traditionella bilden av julen. Kommer du själv att påverkas av minimalismen ?

TEXT av Björn Holmberg  

FOTO H&M HOME  pressrelease H&M HOME HOLIDAY 2018

 

 

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

5 kommentarer

  1. Anita Hygrell

    Fina bilder och inte en röd tomte så långt ögat kan ses. Men julen handlar ju mycket om familjens traditioner och även om jag pyntar mindre nu när jag är ensam så är det svårt att avstå vissa saker som väcker minnen

    • Julfirande kan se väldigt olika ut för olika familjer. Vi kommer nog få se en annan bild av julen inom kort men kanske inte från HM som verkar satsa på sparsmakat i år.

  2. Fantastiskt vackert och härlig inspiration. Älskar den sparsamma stilen och den rofyllda känslan det ger men jag trivs också med en viss känsla av ombonat och personligt i hemmet. Jag tror att vi går mot en mer avskalad stil då den yngre generationen träder fram. De tycks inte ha samma behov av att äga och samla på sig saker så som vi har.. Själv gillar jag julen i vitt, guld och silver. Röda tomtar lyser med sin frånvaro här hemma..

  3. Inredningsinspiration, mat och annorlunda utflyktsmål som sätter guldkant på vardagen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.