El jamon york no existe
Bästsäljare El jamon york no existe
Välkommen till vår sida där alla våra bästsäljare finns!
El jamón de york no existe: La guía para comprar saludable y descubrir los secretos del supermercado
134 kr
i lager
3 ny från 134 kr
Fri frakt
Amazon.se
från och med juli 26, 2024 2:36 f m
Features
Edition | 1 |
Language | Spanska |
Number Of Pages | 344 |
Publication Date | 2024-06-05T00:00:01Z |
Serrano Skinka (Skuldra). Styckvikt från 5,5-6 kg. Duroc Serrano skinkaxel. Duroc Serrana Skuldra. Duroc fläsk Serranoskinka. Duroc Gourmet Selection Skuldra rasen. Skinka från Spanien. Spanska Ham.
1 000 kr
i lager
Amazon.se
från och med juli 26, 2024 2:36 f m
Features
- SERRANA SKULDRA: Den vita grisens framben, utsatt för motsvarande läkningsprocess i naturliga torkrum. Högkvalitativ pjäs från HERRÁEZ DUROC rasen grisar. DUROC-rasen är uppskattad för kvaliteten på sitt kött, vilket garanterar en bättre smak och större saftighet än i bitar av vita rasgrisar.
- SMAKNING: Köttet har en behaglig saftighet i gommen. Den har en stor infiltration av fett som gör smaken av vår DUROC Shoulder mjuk och delikat. När vi smakar på den uppskattar vi en exklusiv produkt med mild men långvarig smak, med en touch av sötma tack vare dess låga salthalt och dess noggranna härdning. Den rosa färgen på köttet är läckert marmorerad av fint infiltrerat fett som ger exceptionell saftighet, karakteristisk för Duroc-rasen.
- REKOMMENDATIONER: Hela vår Serrana Shoulder behöver inte kylas, och det rekommenderas att förvara dem på en sval, torr plats. Färdig att konsumera. Axeln utsätts för en process av saltning, tvättning, eftersaltning, härdning-mognad och åldring i naturliga torktumlare, i minst 10 månader.
- OM OSS: Sedan 1955 har Herráez tillverkat skinka och korv av högsta kvalitet, med noggrann direkt övervakning av gödning och utfodring av våra grisar som fötts upp i frihet på våra gårdar i Extremadura enligt traditionella hantverksmetoder. Inkorporerar tekniska framsteg som direkt påverkar den slutliga kvaliteten på våra korvar och skinkor, lägger till klimatet från Sierra de Gredos och rätt nivå av saltning och härdning. Produkter som uppnår en unik kvalitet
- ✅ GARANTI: Naturligtvis är djuren, deras betesmarker, deras mat, deras skötsel av högsta kvalitet. Övervakningen av gödning och utfodring av grisarna, uppfödda i en naturlig och privilegierad miljö, som fälten i Extremadura och Andalusien, och den hantverksmässiga processen att tillverka våra korvar och skinkor bevisar detta. Och däri ligger HERRAEZs hemlighet, att sätta sin signatur på de livsmedel som den tillverkar för att garantera deras extraordinära kvalitet.
Serrano Skinka Rimmad Duroc Urbenat + Skinkhållare + Kniv (Mini-version) 1 Kg - Jamon Serrano - Spanska Ham Jamonprive
Slut på lagret
Amazon.se
från och med juli 26, 2024 2:36 f m
Features
- Härdning: 10 månader.
- Den Mini Rimmad Skinka är en produkt gjord av de bästa fläskbitarna som valts för att få en helt naturlig produkt efter saltning och härdningsprocessen och därmed uppnå bästa arom och smak.
- Den har en karakteristisk färg som går från rosa till lila-röd i sin magra del och ett glänsande utseende av fettet.
- Den har en delikat, lätt salt smak och en behaglig och karakteristisk doft.
- Dess struktur är homogen och inte särskilt fibrös. Det är en perfekt gåva.
Serrano Skinka (Skuldra) Halv Urbenat 4-4.5 Kg + Skinkhållare + Kniv - Jamon Serrano - Spanska Ham Jamonprive
1 000 kr
i lager
Amazon.se
från och med juli 26, 2024 2:36 f m
Features
- Härdning: : minst 9 månader.
- "Halv Urbenat" betyder att det största benet (axelbladet eller fläktbenet) har extraherats för att underlätta manuell skärning av stycket.
- Serrano Skinka (Skuldra) Halv Urbenat det är en medelhög härdande halvfet palett.
- Det får sitt namn från vanan att härda skinka på höga platser i "Sierras", där låga temperaturer underlättar härdning.
Iberisk Skinka Pata Negra (Skuldra) 4 – 4.5 kg - Jamon Iberico - Spanska Ham Jamonprive
1 400 kr
i lager
Amazon.se
från och med juli 26, 2024 2:36 f m
Features
- Härdningstid: 20 månader. Ursprung: Extremadura - Spanien. Är en bit som erhållits från de iberiska fläskens främre extremiteter, kännetecknas av sin stiliserade form, med svart nektar och blandat gräs, lysande och slät konsistens.
- Dess smak är utsökt och delikat och lyfter fram sin långa arom i gommen.
- Skuldra kommer från iberiska grisar som odlas i åkrar och matas med aromatiska örter, baljväxter och naturliga spannmål, rika på natrium, fiber och protein. Små vita "fläckar" eller "kristaller" kan ses i snittet, ett tecken på långsam rimning och låg salthalt.
- Den iberiska skuldra ska förvaras på en sval och torr plats, borta från solljus. Konsumera helst före 1 år.
- När den väl öppnats rekommenderas att paletten konsumeras inom en period av högst en månad så att den inte förlorar sina utmärkta egenskaper. Vanligtvis kallas "Jamón Ibérico" dess riktiga namn är "Paleta (Skuldra) Ibérica de Cebo de Campo " eftersom det kommer från grisens framben.
Serrano Skinka Rimmad (Skuldra) Reserve Duroc Urbenat och Polerad ungefär 1 Kg med Medelhavssalt - Jamon Serrano - Spanska Ham Jamonprive
Slut på lagret
Amazon.se
från och med juli 26, 2024 2:36 f m
Features
- FÖRBEREDELSE: Saltning och härdningsprocess 100% naturlig och hantverksmässig process uteslutande med medelhavssalt. Härdning minst 14 månader.
- KARAKTERISTIK: Den har en klarröd färg, med många marmorering fett infiltreringar. I sin provsmakning uppskattas en intensiv arom och smak, med en krämig konsistens som ger en lång och trevlig retrosmak.
- BEVARING: Förvara på en sval och torr plats (helst nedkyld).
- FÖRBRUKNING: Den levereras vakuum, med lock och i en karting. Konsumera under 6 månader efter mottagandet. Efter att ha startat, konsumera inom 6 veckor vid rumstemperatur (20-25º).
- ÖVRIGA: Vanligtvis kallad "Serrano Skinka", dess riktiga namn är "Serrano Rimning Skuldra Reserve" eftersom det kommer från grisens framben.
5 kg Pata Negra Iberisk Skinka (Skuldra) från Spanien 100% Naturligt - En riktig spansk gourmetupplevelse att dela med nära och kära - Spanska Jamon Iberico
Slut på lagret
Amazon.se
från och med juli 26, 2024 2:36 f m
Iberisk Skinka Pata Negra (Skuldra) 4 – 4.5 kg - Jamon Iberico - Spanska Ham Jamonprive
1 300 kr
i lager
Amazon.se
från och med juli 26, 2024 2:36 f m
Features
- Iberisk Skinka Pata Negra Skuldra (Paleta Iberica de Cebo) är en bit som erhållits från de iberiska fläskens främre extremiteter, kännetecknas av sin stiliserade form, med svart nektar och blandat gräs, lysande och slät konsistens.
- Dess smak är utsökt och delikat och lyfter fram sin långa arom i gommen.
- Ekollonmatad iberisk skuldra kommer från svin som matas ekollon under Montanera.
- Pata Negra Skuldra kommer från grisar som matas med foder, som huvudsakligen består av spannmål och baljväxter vars uppfödning utförs på gårdar.
- Små vita "fläckar" eller "kristaller" kan ses i snittet, ett tecken på långsam rimning och låg salthalt.
No, el jamón de york no existe: Boticaria García te explica dónde está el truco
Otro bofetón de Boticaria García a nuestra alimentación: el jamón york no existe. En este vídeo de Zapeando, te desmonta las ...