Basetech br116 software

Bästsäljare Basetech br116 software

Välkommen till vår sida där alla våra bästsäljare finns!

Datacolor SXP100 SpyderXPRO Utrustning för Monitor Kalibrering, Vit

1 377 kr
1 206 kr
 i lager
2 ny från 1 206 kr
Fri frakt
Amazon.se
från och med maj 31, 2024 6:57 f m

Features

  • VÅR SNABBASTE SPYDER: Det tar nu bara någon minut att kalibrera din bildskärm och uppnå färgprecision. Detta är flera gånger snabbare än våra tidigare modeller.
  • VÅR MEST EXAKTA SPYDER: Den banbrytande lins-baserade färgmotorn ger högre precision när det kommer till färgnogrannhet för flera bildskärmar. Spyder X Pro anpassar sig till ljus I rummet, har automatisk profiländring och betydligt bättre och mer noggranna skärmfärger, skuggdetaljer samt vitbalans.
  • VÅR MEST LÄTTANVÄNDA SPYDER: Spyder X Pro är så enkel att använda att du inte behöver vara en expert på färger. Den har en snabb och smidig enkelklicks-kalibrering samt en guide för arbetsflöde med tolv fördefinierade kalibreringsmål vilket ger en avancerad färgnoggrannhet.
  • SE SKILLNADEN DIREKT: Med Spyder Proofs-funktionalitet så kan du utvärdera före och efter resultatet och verkligen se skillnaden på din skärm och dina bilder.
  • BILDSKÄRMS-TEKNOLOGI FÖRÄNDRAS OCH FÖRBÄTTRAS ÖVER TID: Spyder X Pro garanterar dig stöd för de senaste skärmtyperna, de senaste upplösningarna och de senaste färgskalorna. Du behöver inte vara en färgexpert för att dina bildskärmar ska ha färger av högsta kvalité. Det är avancerad mjukvara men den är enkel att använda. Allt från snabb och smidig enkelklicks-kalibrering till de mest avancerade inställningarna.

Analog-Videos capturen für'n Appel und 'n Ei - BASETech USB 2.0 Video-Grabber BR116

Ein gigantischer USB-Stick mit Composite- und S-Video-Anschlüssen - diese Capture-Geräte sind für sehr kleines Geld zu haben.

/* */ Go up

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.