Cruz jamon jamon
Bästsäljare Cruz jamon jamon
Välkommen till vår sida där alla våra bästsäljare finns!
Iberisk cebo skinka. 50% iberisk ras. ARTIBÉRICO åkermatad skinka. Hel styckevikt från 8,5 till 9 kg. Cebo de campo skinka torkad i 36 månader. Iberisk skinka. Spansk Skinka
2 500 kr
i lager
Amazon.se
från och med juni 27, 2024 7:00 f m
Features
- SKINKA: Vi presenterar för dig våra fantastiska iberiska åkerutfodrade skinkor. Den perfekta iberiska biten som aldrig kan saknas hemma för att njuta av den autentiska artiberiska smaken. Artibérico Field Cebo Hams kommer från grisar som föds upp i frihet mellan ekar och korkekar, som lever på våra ängar och vars naturliga kost, ekollon och naturliga betesmarker, kompletteras med foder och spannmål. Svart benskinka. J.
- SMAKNING: När den skärs, presenterar den den karakteristiska rödaktiga färgen med en speciell ådring genom hela biten. När du skivar den och smakar den kan du uppskatta en saftighet och smak som lämnar en viss smak av betesmark. Tack vare härdningen och våra skinkmästares experthänder uppnås en balans mellan saltpunkten och den utsökta smaken av våra iberiska skinkor. Artibérico skapar dessa extraordinära produkter, gjorda på ett traditionellt sätt.
- OM OSS: Vi är uppfödare, producenter och distributörer av den iberiska grisen. Var och en av våra produkter behåller den traditionella karaktären. Bland alla våra artiklar lyfter vi fram: 100% Iberico Bellota Hams and Shoulders, 50% Iberico Bellota Hams and Shoulders, Field-fed Iberico Hams and Shoulders och Cebo Iberian Hams and Shoulders. På våra ängar i Jabugo, Guijuelo och Extremadura smids de bästa skinkorna och axlarna åt våra kunder. Ekollonmatad iberisk skinka.
- KVALITET: KVALITET: Våra skinkor har ett GRÖNT träns, vilket innebär: Iberisk produkt från 50 % iberiska ekollonfodrade skinkor uppfödda i frihet och vars kost har kompletterats med foder och spannmål. Klassificerad enligt kvalitetsstandarden som Bellota 50% iberisk skinka. Varje del väljs ut av våra torkmästare. Denna extraordinära produkt är ett av de mest intressanta gastronomiska alternativen som för närvarande finns på marknaden för iberiska produkter.
- ✅ INGREDIENSER: 50 % iberisk fältmatad fläskskinka, salt och konserveringsmedel (E-250 och E-252). Konservering och konsumtion: Innan du öppnar produkten, förvara på en sval och torr plats. Konsumera helst före 18 månader.
Iberisk Skinka Pata Negra (Skuldra) 4 – 4.5 kg + Skinkhållare + Kniv - Jamon Iberico - Spanska Ham Jamonprive
1 800 kr
i lager
Amazon.se
från och med juni 27, 2024 7:00 f m
Features
- Iberico Skinka 100% (Skuldra) av Ekollon Cinco Jotas (5J) det är en utsökt produkt som ingår i Medelhavsdieten.
- Det representerar den främre fogen av fläsket som uteslutande matas med ekollon.
- Tillverkad med det bästa rena iberiska grisar som odlats i Spaniens betesmarker.
- Grisarna får exceptionell vård under hela sitt liv och matas uteslutande på ekollon under montaneraen. Ekollon ger en hög andel oljesyra som ger vetenskapligt bevisade hälsosamma egenskaper.
- Det gynnar minskningen av kolesterol som är skadligt för hälsan. Dessutom är den rik på omega-3, omega-6 och omega-9.
Iberisk Skinka Ekollon (Skuldra) 4 – 4.5 kg - Jamon Iberico de Bellota - Spanska Ham Jamonprive
1 489 kr
i lager
Amazon.se
från och med juni 27, 2024 7:00 f m
Features
- Iberisk Skinka Ekollon (Skuldra) är en bit som erhållits från de iberiska fläskens främre extremiteter, kännetecknas av sin stiliserade form, med svart nektar och mjukt fett, lysande och slät konsistens.
- Dess smak är utsökt och delikat och lyfter fram sin långa arom i gommen.
- Ekollonmatad iberisk skuldra kommer från svin som matas ekollon under Montanera.
- Små vita "fläckar" eller "kristaller" kan ses i snittet, ett tecken på långsam rimning och låg salthalt.
5 kg Pata Negra Iberisk Skinka (Skuldra) från Spanien 100% Naturligt - En riktig spansk gourmetupplevelse att dela med nära och kära - Spanska Jamon Iberico
1 275 kr
i lager
2 ny från 1 275 kr
Amazon.se
från och med juni 27, 2024 7:00 f m
Iberisk Skinka Rent Ekollon 100% (Skuldra) 4-4.5 Kg - Jamon Iberico de Bellota - Spanska Ham Jamonprive
2 001 kr
i lager
Amazon.se
från och med juni 27, 2024 7:00 f m
Features
- Ursprung: Extremadura - Spanien.
- Iberisk Skinka 100% Rent Ekollon Skuldra är en bit som erhållits från de iberiska fläskens främre extremiteter, kännetecknas av sin stiliserade form, med svart nektar och blandat gräs, lysande och slät konsistens.
- Dess smak är utsökt och delikat och lyfter fram sin långa arom i gommen.
- Rent Ekollon Iberisk Skuldra kommer från grisar som matas med ekollon, utomhus, i betesmarkerna i Extremadura.
- Små vita "fläckar" eller "kristaller" kan ses i snittet, ett tecken på långsam rimning och låg salthalt.
100 % iberisk ekollonmatad skinka Bellota Jabugo 5 kg Pata Negra | Från frigående grisar uppfödda i Dehesas | Spanska Jamon Iberico | Paleta Iberica
1 820 kr
i lager
Amazon.se
från och med juni 27, 2024 7:00 f m
Features
- ⭐Iberico Pata Negra Skinka fran utomhusavel från Higuera della Sierra, Jabugo Spanien. Naturligt uppvuxen i Dehesas, ett unikt land fullt av ekar som ger de ekollon som är så älskade av iberiska grisar!
- ⭐Direkt från tillverkaren ✅Denna Pata Negra ÄR DET BÄSTA ERBJUDANDET PÅ AMAZON. Denna iberiska skinka är klassad Jabugo DOP
- ⭐ Härdningstid 24+ månader. ⭐Vikt: 5 kg.
- SMAKANMÄRKNINGAR: Distinkt arom och struktur med ihållande eftersmak. Lätt ekollon smaker och en elegant salt touch. Den har ett rödaktigt snitt. Skuldran på iberisk skinka är den JAMON MEST UPPSKATTAD AV DEN SPANSKA FAMILJEN för sin storlek och smak.
- Pålitlig JAMON-LEVERANTÖR: Oro Viejo har producerat iberiska skinkor av högsta kvalitet i årtionden!
Serrano Skinka Rimmad (Skuldra) Reserve Duroc Urbenat och Polerad ungefär 1 Kg med Medelhavssalt - Jamon Serrano - Spanska Ham Jamonprive
300 kr
i lager
Amazon.se
från och med juni 27, 2024 7:00 f m
Features
- FÖRBEREDELSE: Saltning och härdningsprocess 100% naturlig och hantverksmässig process uteslutande med medelhavssalt. Härdning minst 14 månader.
- KARAKTERISTIK: Den har en klarröd färg, med många marmorering fett infiltreringar. I sin provsmakning uppskattas en intensiv arom och smak, med en krämig konsistens som ger en lång och trevlig retrosmak.
- BEVARING: Förvara på en sval och torr plats (helst nedkyld).
- FÖRBRUKNING: Den levereras vakuum, med lock och i en karting. Konsumera under 6 månader efter mottagandet. Efter att ha startat, konsumera inom 6 veckor vid rumstemperatur (20-25º).
- ÖVRIGA: Vanligtvis kallad "Serrano Skinka", dess riktiga namn är "Serrano Rimning Skuldra Reserve" eftersom det kommer från grisens framben.
Serrano Skinka (Skuldra) Reserve Duroc + Skinkhållare + Kniv 4.5-5 Kg - Jamon Serrano - Spanska Ham Jamonprive
960 kr
i lager
Amazon.se
från och med juni 27, 2024 7:00 f m
Features
- HÄRDNING: minst 9 månader.
- KARAKTERISTIK: Den har en klarröd färg, med många marmorering fett infiltreringar. I sin provsmakning uppskattas en intensiv arom och smak, med en krämig konsistens som ger en lång och trevlig retrosmak. Det får sitt namn från vanan att härda skinka på höga platser i "Sierras", där låga temperaturer underlättar härdning.
- FÖRBRUKNING: Konsumera under 6 månader efter mottagandet. Efter att ha startat, konsumera inom 6 veckor vid rumstemperatur (20-25º).
- BEVARING: Den levereras vakuum, med lock och i en design kartong (perfekt för present). Förvara på en sval, torr plats, borta från fukt.
- ÖVRIGA: Vanligtvis kallad "Serrano Skinka", dess riktiga namn är "Serrano Rimning Skuldra Reserve" eftersom det kommer från grisens framben.
Jamón, Jamón - JAVIER BARDEM y PENÉLOPE CRUZ [HD] | FlixOlé
Escena de la película Jamón, Jamón con JAVIER BARDEM y PENÉLOPE CRUZ. Película en que ambos actores se conocieron ...