Firestarter rekindled 2002

Bästsäljare Firestarter rekindled 2002

Välkommen till vår sida där alla våra bästsäljare finns!

GFTIME skorstensstartare med säkerhetshandtag för Weber 7416, snabbstartgrill för camping och grillning, koltändare, 30 cm H & 19 CM DIA, kompakt och slitstark, Weber koltillbehör

240 kr  i lager
Amazon.se
från och med juli 6, 2024 1:08 e m

Features

  • 【Dimension】Träkol skorsten, kolöppen spis, grilltillbehör för Weber 7416 30 cm (H) x 19 cm (DIA). Välbyggd, stor och robust.
  • 【Ett måste】Tillräckligt stort för att hålla briketter för att fylla vår grillning. Med den här startaren behöver du inte tända 2 startare längre. Ett måste och bästa valet för kolgrill. Snabba och jämna glöd, perfekt kol eller briketter i ca. 10 minuter
  • 【Produktfunktioner】1) Större hål design i botten för att möjliggöra snabbare belysning med brandstartare. 2) Det skruvade på huvudhandtaget är tillverkat av slitstarka plastatmosfäriska medel som ger värmeisolering, säker och enkel att använda tillsammans med det andra vikhandtaget. 3) Det stora handtaget med värmeskydd gör att du kan hälla ut kolen på ett kontrollerat sätt.
  • 【Tillämpligt bränsle】Kol eller briketter, bränns också med tidningen. Rent och kemikaliefritt sätt att börja grillen. Du kan också hälla bränt kol i kolkorg för användning. Kapacitet: Rymmer tillräckligt med briketter för en 57 cm klotgrill.
  • 【Vänlig service】Ersättning för Weber 7416. Om du har några frågor om det, kontakta oss via e-post. Vi betjänar dig med hela hjärtat och vi hoppas att du får en trevlig shoppingupplevelse.

Firestarter 2 : Rekindled (2002) Trailer

/* */ Go up

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.