Lnx design jacka

Bästsäljare Lnx design jacka

Välkommen till vår sida där alla våra bästsäljare finns!

Hamishkane Quiltad lång damjacka långärmad puffert vadderad dragkedja med huva, Oliv, S

733 kr  i lager
Amazon.se
från och med maj 2, 2023 5:47 e m

Features

  • Långvariga färger och storlek: Om din storlek är S, M, L, XL så är det bäst för dig. Den levereras i rätt längd som en idealisk midi-längd vinterkappa. Vi är ganska säkra på att när du köper den kommer den att bli din favoritresekompis eftersom den är vindtät och bekväm. Det täcker alla kroppsdelar från huvud till knä. Vi har en rad färgalternativ: oliv, svart, grå och sten.
  • Longline vadderad jacka: Två sidofickor av den knälånga långärmade quiltade jackan med huva tjänar syftet att bära små lätta saker som mobiler och nycklar. Denna långärmade vinterjacka erbjuder bra isolering och håller händerna varma. Den främre dragkedjan av högsta kvalitet med haksäkerhetsskydd är smidig och säker. Dragkedja på sidan för att ge flera stylingalternativ och enkel promenad.
  • Tillfälle och årstid: Klä upp dig själv för alla tillfällen med en vadderad jacka. Tillfällen som vardagliga möten, julfester, resor, vandring, små ärenden. Passar med bottenkläder som denimjeans, byxor, PVC-leggings, midi, pennkjol. Bär en skjorta, t-shirt eller topp inuti.
  • Lång jacka med huva: Det är den bästa klassiska enfärgade quiltade långjackan. Den problemfria dragkedjan på framsidan med en knapp ger dubbelt skydd och gör den långvarig. Extremt slät och varm inifrån Långa ärmar design på vinterkappan ger extra komfort och enkel rörelse. Utsidan av den polerade läderlooken är vattenbeständig. Du kan enkelt tvätta och torka av de flytande fläckarna från denna huv-kroppsvärmare
  • Kroppsvärmare vinterrock: Tillverkad med mycket hållbart 100 % polyestertyg. Vilket är mycket säkert, hudvänligt, miljövänligt och svettfritt. Det är hållbart och bleknar inte lätt eftersom polyesterns egenskaper håller färgen under en längre period. Stryk inte. Handtvätt

Cortech Women's LNX 2.0 Jacket Review at RevZilla.com

Cortech Women's LNX 2.0 Jacket Review ...

LNX Lady casual Knitted cardigan

Check the link below: ...

/* */ Go up

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.